Evaluare utilizator: 0 / 5

Fundatia Culturala Ilfoveanu o prezinta pe Luminita Borta cu piesa de teatru "10 INTREBARI" de Ana Maria Bamberger, Sambata, 21 iulie, incepand cu ora 18:30, la sediul nostrum din str. Armand Calinescu, nr. 2.

Evaluare utilizator: 0 / 5

Fundatia Culturala Ilfoveanu va invita la un concert inedit al trupei JOAN, duminica 22 iulie de la ora 18:00.
Pret bilet 35 RON. Biletele se pot achizitiona de la sediul Fundatiei Ilfoveanu ( Str. Armand Calinescu, Nr.2 ).
Va asteptam!

Evaluare utilizator: 0 / 5

Cu prilejul Nopții Muzeelor care va avea loc sâmbătă, 19 mai, Fundatia Culturala Ilfoveanu își deschide porțile pentru a primi vizitatorii. In aceasta zi fundatia va avea un orar de vizitare diurn, cu plată şi unul nocturn, gratuit. Programul de vizitare nocturn (gratuit) este cuprins între orele 18:00 și 24:00 (ultimul acces este permis la ora 23:30). În acest interval orar vor fi accesibile publicului expozițiile permanente Sorin Ilfoveanu, expozitia temporara din Colectia Simion Sapunaru , dar si medalia Centenarului.

Vernisaj "Colectia Simion Sapunaru"

Evaluare utilizator: 0 / 5

Vernisajul "Colectia Simion Sapunaru" va avea loc joi, 19 aprilie de la ora 18:00. Expozitia poate fi vizitata in perioada 19 aprilie-1 iunie, de luni pana
sambata, in intervalul orar 10:00-18:00.

Evaluare utilizator: 0 / 5

"LUMI POSIBILE” – expozitie a profesorilor de la catedra de pictura din cadrul Universitatii Nationale de Arta Bucuresti.