Concert Walter şi Anca Dionisie

Fundaţia Culturală Ilfoveanu vă invită marţi, 26 martie, ora 19:00, alături de Walter şi Anca Dionisie care vor lansa albumul muzical ,, Roz".

"Albumul Roz e scris in 2018; are veselie, ritm, culoare, visare, intelepciune...viață.
Albumul Roz e o fereastra ce se vrea deschisa de fiecare om spre interiorul său, în vremurile destul de tulburi pe care le trăim pe Pământ. Roz este resursa de fericire cu care am fost lăsați pe lume, este un sâmbure plantat în sufletul fiecăruia, un sâmbure ce trebuie îngrijit și ținut în lumină mereu. Roz este o stare pe care vrem sa o împărtășim cu publicul nostru. Versurile cantecelor imi aparțin, muzica si orchestratiile apartin lui Walter Dionisie, iar trupa noastra se numeste 2 Lupi pentru ca si noi, Anca si Walter, traim undeva la munte, foarte apropiati de natura si dedicati familiei, evolutiei spirituale autentice, avand puterea uriasa de a accesa simplitatea in tot si în toate." Lupoaica (Anca Dionisie)

Pret bilet: 30 lei (biletele se pot achizitiona de la sediul Fundatiei Ilfoveanu-Str. Armand Calinescu, nr. 2).